Πολιτική δωματίων COVID-19

Αξιότιμοι συνεργάτες,

Το ξενοδοχείο Park Hotel συνεχίζει την λειτουργία του σύμφωνα με τις υπ’ αριθμ. 5052/24-3-2020 και 7466/19-05-2020 απόφαση αντίστοιχα, του Υπουργού Τουρισμού.

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε εξαιρετικές εμπειρίες διαμονής. Κρίνουμε σημαντικό να επικοινωνήσουμε μαζί σας τα μέτρα που λαμβάνουμε για να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια στις εγκαταστάσεις μας. Οι ομάδες μας διεξάγουν αυστηρά τον καθαρισμό όλων των χώρων φιλοξενίας ακολουθώντας επιμελώς τα πρωτόκολλα καθαρισμού, υγιεινής και απολύμανσης. Αυτά τα πρωτόκολλα περιλαμβάνουν:

Τακτική εκπαίδευση των εργαζομένων μας σε θέματα υγιεινής.
Σαφώς καθιερωμένους κύκλους καθαρισμού και απολύμανσης σε όλα τα σημεία.
Εμφανή τοποθέτηση συσκευών απολύμανσης χεριών.
Συχνό καθαρισμό και πλύση των πολυσύχναστων χώρων και των επιφανειών συχνής αφής, συμπεριλαμβανομένων των διαδρόμων, της σκάλας, του ανελκυστήρα.
Άμεση ανταπόκριση σε έκτακτο καθαρισμό.

Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες ανησυχίες σχετικά με το νέο κορωνοϊό 2019 (covid19), καθιερώσαμε κανόνες διαμονής ώστε μαζί με τα κατάλληλα πρωτόκολλα υγιεινής και τις διαδικασίες λειτουργίας, να εξασφαλίζεται η ευημερία των επισκεπτών μας κατά τη διαμονή τους μαζί μας. Αυτοί οι κανόνες διαμονής περιλαμβάνουν:

Ελαχιστοποιούμε τον χρόνο των πελατών μας στο lobby κατά την διαδικασία του check in, αλλάζοντας τον τρόπο εισόδου στα δωμάτια μας .Στην πρόσφατη ανακαίνιση των δωματίων τοποθετήσαμε νέας τεχνολογίας ηλεκτρονικές κλειδαριές με ανέπαφη είσοδο στα δωμάτια μέσω Bluetooth. Έτσι, ο πελάτης μας, μέσω της εφαρμογής που κατεβάζει από το site του ξενοδοχείου μας στο κινητό του τηλέφωνο, μπορεί να μπει στο δωμάτιό του, χωρίς να κάνει check in στην υποδοχή.
Προσεγγίζοντας οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο εξυπηρέτησης (ρεσεψιόν, μπαρ, μπουφέ), συστήνουμε στους επισκέπτες μας να τηρούν απόσταση ενάμιση (1.5) μέτρου από τον επόμενο σε σειρά προτεραιότητας.
Παρέχουμε στους επισκέπτες μας μάσκα προσώπου, σε περίπτωση βήχα ή/και φτερνίσματος, σε όλους τους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.
Ενημερώνουμε για τη μέγιστη χρήση των ανελκυστήρων μας από ένα ενήλικα, με σύσταση χρήσης μάσκας προσώπου.
Διαμορφώσαμε τη χωρητικότητα του εστιατορίου μας, ώστε να τηρούνται οι νέες απαιτούμενες αποστάσεις.
Συστήνουμε τους επισκέπτες μας κατά την είσοδο και έξοδο τους στα εστιατόριά μας να χρησιμοποιούν το ειδικό απολυμαντικό χεριών που είναι τοποθετημένο για τον συγκεκριμένο σκοπό σε όλες τις εισόδους των εστιατορίων μας.
Για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων υγείας από αγαθά ή/και υπηρεσίες τρίτων που καταναλώνονται εντός ξενοδοχείου, δεν επιτρέπουμε εξωτερικές υπηρεσίες παράδοσης φαγητού (delivery).
Δεν επιτρέπουμε το κάπνισμα εντός των χώρων του ξενοδοχείου τόσο κοινόχρηστων όσο και δωματίου.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ λόγω χρονοβόρου καθαρισμού του δωματίου .
Ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες μας να έρχονται σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος της ομάδας μας για προτάσεις ή/και παρατηρήσεις που θα βελτιώσουν τη λειτουργία μας.
Η επίσημη ώρα άφιξης στα δωμάτια ορίζεται στις 15:00, ενώ η επίσημη ώρα αναχώρησης από τα δωμάτια ορίζεται στις 11:00.
Check in : 15:00 – Check out : 11:00
Late check out, κατόπιν συνεννόησης.

Αναχώρηση,
// Μέχρι τις 13.00: 15€
// Μέχρι τις 16.00: 25€
// Μέχρι τις 18.00: 50% της τιμής του δωματίου
// Μετά τις 18.00 : 100% της τιμής του δωματίου
Η κράτηση ισχύει έως τις 22:00. Σε περίπτωση late check in, παρακαλούμε να ενημερώσετε.

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας εξατομικευμένων υπηρεσιών. Όλα τα μέλη των ομάδων μας είναι ενθουσιώδεις επαγγελματίες, στη διάθεση των επισκεπτών μας, ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά στα αιτήματά τους.

Για τους εργαζόμενους μας που εκτελούν εργασία, η εταιρεία μας έχει λάβει τα ακόλουθα μέτρα:

Τηρούνται οι περιορισμοί για μειωμένο αριθμό ατόμων στον χώρο εργασίας τους.
Χορηγήσαμε προληπτικά όλο τον προβλεπόμενο προστατευτικό εξοπλισμό.
Συνεχίζουμε να λαμβάνουμε μέτρα συνεχούς απολύμανσης επιφανειών εργασίας, καθώς και χώρων κοινόχρηστων και ιδιωτικών.
Λάβαμε μέτρα για τον περιορισμό κοινωνικών συναθροίσεων προσωπικού και τηρείται η ασφαλής απόσταση μεταξύ των εργαζομένων (1,5+ μέτρα).

Ως μέρος της δέσμευσής μας για την υγεία και την ευημερία των επισκεπτών, των εργαζομένων και της κοινωνίας μας, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις σχετικά με τον νέο κορωνοϊό 2019 (covid19) με τακτικές ενημερώσεις και καθοδήγηση από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και το Υπουργείο Υγείας, καθώς κι από πρόσθετους κυβερνητικούς και Ευρωπαϊκούς οργανισμούς. Γίνεται ιδιαίτερη μνεία ότι προσωρινά (κατ’ επιταγή της σχετικής ΚΥΑ), επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα (όνομα, εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, στοιχεία επικοινωνίας: διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail), για τους σκοπούς δράσεων προστασίας της δημόσιας υγείας, ώστε να καθίσταται δυνατή η επικοινωνία με τις στενές επαφές τυχόν κρούσματος COVID-19, που ενδέχεται να ταυτοποιηθεί εκ των υστέρων.

Με βάση την καθοδήγηση που έχουμε λάβει και τη γενική κατάσταση της ετοιμότητας μας, είμαστε βέβαιοι ότι οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες μας εξακολουθούν να είναι ασφαλείς και οι ομάδες μας έτοιμες να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες μας.

Με τιμή,

Η Διεύθυνση του Ξενοδοχείου

Μενού